Başkan Kaşıkçı TOKİ yapımında çalışan Yetkili Firmalarla bir araya geldi

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İlçede TOKİ konutları çalışmalarında start veren firmalarla yemekte bir araya geldi.
10 Mayıs 2017 / 11:08

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İlçede TOKİ konutları yapımında çalışan firmalarla kahvaltıda bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karşılaşılan sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Hem toki konutları yapımında çalışan arkadaşlarımızdan hem sahada çalışan mütehit firmalarımızdan yani şuan ilçenin genelinde çalışan tüm arkadaşlarımızdan isteğimiz şu, sahada oluşan herhangi bir sorunu bize bildirmeleridir. Bizde sorunun çözümünü gerçekleştirelim. Kurumlarla ilgili oluşan bir sorunda muhattabınız benim ve bunu da çözeriz. Bizim hedefimiz bu yılın sonunda, bin 830 konutu bitirmek ve insanlarımıza anahtarlarını teslim etmek.  Artık insanlarımızın rahat, konforlu ve huzurlu bir ortamda oturmalarını sağlamak istiyoruz. Bizim önceliğimiz gayretimiz bu yönde.

Başkan Kaışıkçı, Yereldeki kurumlar olarak bizim yetkili firmalarımız için yapabileciğimiz ne varsa yapar o kolaylığı sağlarız. Vatandaşlarımızın bir an önce sıcak yuvalarına kavuşmalarını birtek biz istemiyoruz, bunu sayın Cumhurbaşkanımız  ve Sayın Başbakanımız da istiyor. Çalışmaların hızlı bir şekilde yapılmasını, vatandaşların rahat ve huzurlu evlerine yerleşmelerini istiyorlar. Bütün talepleri, istekleri ve çalışmaları bu yönde. Hükümetimizin ve yerelde Kurumlarımızın bu kadar istekli ve gayretli olduğu bu çalışmalarda iş firmalarımıza düşüyor. Yüksekova’nın değişiminde siz yetkili firmaların katkısı olacağı için gece gündüz çalışmaların devam etmesi gerektiğini ve yıl sonunda çalışmalarımızı bitirmiş olarak noktalayalım istiyoruz. 31 Aralıktan önce anahtar teslimi yapmak için elimizden geleni yapmalıyız.

Diye belirten Kaşıkçı, Önümüzdeki dönemlerde yine zaman zaman bir araya geleceğiz. Sorunları sıkıntılatı birlikte değerlendireceğiz. Bu günde hem TOKİ konutları yapımında çalışan arkadaşlarımız hem müşavir firmalarımız hemde sahada çalışan firmalarımızla bir araya gelelim dertleri sıkıntıları nedir, bunu değerlendirelim istedik. Dile getirilen sorun ve sıkıntılar en kısa sürede çözülür. Tüm kurum ve kuruluşlarımız sıkıntıların giderilmesi adına sizlerin yanında olacak. Bunun bilincinde çalışınız. Sahada 7-24 çalışacak şekilde programlarınızı yapmanızı istiyoruz ki bu çalışmaların önünde herhangi bir engel bulunmamakta. İnşallah 31 Aralık’ta çalışma takvimimizin son günü olur. Aynı zamanda insanlarımızında Güzel bir Yüksekova’ya kavuşma günü olur” dedi.