Başkan Kaşıkçı'dan Berat Kandili Mesajı

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
30 Nisan 2018 / 13:45

Mesajında: “Millet olarak Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Berat Kandili, hem af ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi, hem de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi için bir fırsattır.

Bu mübarek Kandil Gecesi vesilesiyle kırgınlık ve dargınlıklarımızı unutmalı, birbirimize saygı ve sevgi ile yaklaşmalıyız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının tüm insanların gönüllerinde olması dileğiyle, Tüm Yüksekovalı hemşerilerimin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.