Ankara -5 / 3 °C

Başkan Kaşıkçı'dan Yeni Yıl Mesajı

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı Yeni yıl vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
31 Aralık 2017 / 12:12

Mesajında:  "Yüksekova Belediyesi olarak geride bıraktığımız 2017 yılı, İlçemiz için müjdelediğimiz önemli projelerin başında olan Altyapı, Kanalizasyon Şebekesi, İçme Suyu Şebekesi, Arıtma Tesisi, Atıksu Şebekesi çalışmaları ve birçok Projenin başlangıç yılı olmuştur.  2018 yılı ise daha büyük ve etkin projeleri sunacağımız yıl olacaktır. 2018'in, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Yüksekovalı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Bu yeni yılda herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim" dedi.