Başkan Vekili Kaşıkçı Öğrencilerle bir araya geldi

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, köy okulu öğrencileri ile Gençlik Merkezinde bir araya geldi.
13 Aralık 2017 / 13:37

Kaşıkçı, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hazırlanan "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında Suüstü Köyü İlk ve Ortaokulundan Yeni mahalledeki Gençlik Merkezi'ne belediye tarafından getirilen öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Kaşıkçı'ya, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz da eşlik etti.

Ulaşımda sıkıntı yaşayan öğrencilerin de buradaki sportif ve sanatsal faaliyetlerden faydalanmaları için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı “Çocukları, Yüksekova Belediyesi olarak Gençlik Merkezinin koordinesinde köylerdeki okullardan alıyoruz. Öğrencilerimizi burada bir gün misafir ediyoruz. Buradaki spor, müzik, satranç, resim salonu ve diğer etkinliklerden faydalanmasını sağlıyoruz. Bizim amacımız, öğrencilerimizi devletin tüm imkânlarından yararlandırmak ve onlara en iyi eğitimi vermektir." dedi.

Kaşıkçı, "Merkezim Her Yerde"projesinin devam edeceğini ve bu kapsamda tüm köylerdeki okullara ulaşacaklarını dile getirdi.

Ardından Suüstü Köyü İlk ve Ortaokulu 45 öğrenciye hediye verildikten sonra, öğrenciler merkezdeki faaliyetlere katıldı.