Başkan Vekili Kaşıkçı'dan Kurban Bayramı Mesajı

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
20 Ağustos 2018 / 18:45

Mesajında "Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü gibi duyguların hakim olduğu, yardımlaşma ve dayanışma ile güzelliklerin ve dostlukların tazelendiği Kurban Bayramı havasını hep birlikte tenefüs etmek üzereyiz. Toplum hayatımızda ayrı bir yeri ve önemi bulunan bu mübarek günü, milletçe sevinç ve neşe içerisinde hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütüm milletimizin ve Yüksekovalı hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize ve milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum."