Başkan Vekili Kaşıkçı'dan Mevlid Kandili Mesajı

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
29 Kasım 2017 / 15:32

Mesajında: Mevlid Kandili insanı insan yapan bütün güzelliklerin toplandığı rahmet elçisi Hz. Peygamberin (sav)’in doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazeleme günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Başta Yüksekovalı hemşehrilerimin ve bütün İslam Alemi’nin Mevlid Kandilini tebrik ederim.