Ankara -7 / 4 °C

Başkan Vekili Kendüzler Muhtarlarla bir araya geldi

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, ilçe ve Köy muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
27 Kasım 2018 / 13:12

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, ilçe muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yüksekova Polisevi’nde düzenlenen kahvaltıya Yüksekova Emniyet Müdürü Haluk Baş,  Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ahmet Ayvaz, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, kurum amirleri, ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Kaymakam Kendüzler, muhtarların köy ve mahalleri temsil ettiğini belirtti. Kaymakam Kendüzler, “Önümüzde yerel seçimler var ve sizin için hareketli bir dönem başlayacak. Özellikle köy seçimleri rekabet halinde geçiyor. Umarım tatlı rekabetler olur. Devletimiz elinden gelen hassasiyeti gösteriyor. Köylerimize KÖYDES kapsamında yatırımlar yapılıyor. Yollarımıza sıcak asfalt dökülmeye başlandı, plan program dâhilinde devam ediliyor. Köylerdeki içme suyu sıkıntılarını gideriyoruz. Belediyelerimizde devletimizin yaptığı muazzam çalışmalar var. Özellikle altyapı çalışmaları belki de Cumhuriyet tarihindeki  en büyük çalışmalardan biri. Bu çalışmalar, ilçemize tamamen şehir hüviyeti kazandıracak. Bundan sonra yapılacak yatırımlar ile inşallah ilçemiz daha da güzelleşecek. Altyapı sorunları %99 oranında bitti. İçme suyu inşaatında 320 km, Kanalizasyon da ise 267 km yapıldı. Öte yandan Asfalt çalışmalarımızın 91 Km’sinin  %20’si, Dere yatağı ıslahının da 13 Km’sinin %30’u bitirildi. Bu yatırımlar bir asırlık yatırımlar. Konutlar yapılıyor, onları da gezme imkanı bulduk. Bazı etaplarımızın sonuna yaklaşıldı. Geri kalanların da hızlı bir şekilde tamamlanması için takip edeceğiz ve vatandaşlarımızı konutlarıyla buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra Kaymakam Kendüzler muhtarların talep ve önerileri dinleyip, fikir alışverişinde bulundu.