Ankara -5 / 9 °C

Başkan Vekilimiz Doğramacı'dan Gazeteciler Günü Mesajı

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Osman Doğramacı, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09 Ocak 2020 / 22:37

Mesajında: “Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik, kamuoyunun bilgilendirilmesi, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmelerden insanların haberdar edilmesi ve bilgi akışının objektif bir şekilde sağlanarak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkıda bulunması açısından önemli bir misyon üstlenmiştir. Bu zorlu görevi yerine getirmek için günün her saatinde fedakarlık ve sorumlulukla görevlerini icra eden gazetecilerimizin, halkı bilgilendirmek adına verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındırarak kamuoyunun aydınlatılmasını sağlayan; ilçemizin de kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde çok önemli katkıları olan ve gecesini gündüzüne katan bütün gazeteci ve medya mensuplarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlarım” dedi.