Belediye Araç Filosunu Genişletmeye devam ediyor

Yüksekova Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor.
10 Temmuz 2017 / 09:06

Yüksekova Belediyesi, ilçeye daha hızlı ve etkin hizmet götürmek amacıyla araç filosuna yeni araçlar eklemeye devam ediyor.

Sürekli araç filosuna yeni araçlar ekleyen Yüksekova belediyesi, Belediye işlerinde kullanmak üzere 3 yeni pikap aldı. Araç parkındaki eksikliklerin tamamen bitirilmesi için yeni araç alımlarının devam edeceği belirtildi.

İlçeye gerekli hizmetin eksiksiz bir şekilde verilmesi için araç parkını genişlettiklerini belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Başlatmış olduğumuz hizmet atağında araç parkımızı da genişleterek halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.  Öncelikle İnsan ve Hizmet odaklı, Kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini ekliyoruz. Amacımız halkımızın taleplerine en hızlı şekilde cevap olmak hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek. Her alanda çalışmalarımız kusursuz bir şekilde devam etmekte. Halkımızın tüm isteklerini karşılayacak bir belediyecilik anlayışıyla attığımız adımlar ilçemizin daha da büyümesini ve modern bir şehir olmasını sağlayacak. Yeni araçlar almaya ve parkımızı genişletmeye devam edeceğiz. Yeni araçlarımız hepimize hayırlı olsun” dedi.