Belediye Eş Başkanlarından Ramazan Bayramı Mesajı

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları ve Belediye meclis üyeleri Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.
03 Haziran 2019 / 19:50

Mesajlarında: "Geçmişten geleceğe her inançta bayramlar, insanlar arasındaki kardeşliği, dostluğu, dayanışmayı temsil etmiştir.

Tarih, en büyük savaşlarda dahi dini bayramlar nedeniyle ilan edilen ateşkeslere tanıklık etmiştir.

Bayram demek; barış demektir.

Bayramlar; dayanışmanın öne çıktığı, insanlar arasında dostluğun pekiştirildiği, çocukların geleceğe umutla bakabildiği günlerin habercisidir.

Bu bayramın da, Türkiye ve dünya halklarına barış getirmesini diliyor, sesimizin ulaştığı herkese saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz"

Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanları ve Meclisi