Belediye Kütüphanesi için Kitap Kampanyası

Yüksekova Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Halk Kütüphanesine kitap kazandırma amaçlı bir kampanya başlatıldı.
05 Temmuz 2019 / 16:23

Kampanya kapsamında kitap çeşitliliğinin arttırılması hedeflenirken, Yüksekova Belediye Eş Başkanları kampanyaya destek verilmesi çağrısında bulundu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eş Başkan Sarı, “Amacımız farkındalık oluşturmak, kitap okumanın önemini vurgulamak. Bünyemizde bulunan Avaşin Parkı’ndaki kütüphanemizi kitap çeşitliliği açısından daha zengin kılmak istiyoruz. Herkesin kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz. Bir kitap bin umut şiarıyla daha bilinçli bireyler olarak yarınımıza katkı sunmak adına birlikte el ele vererek bu kampanyamızı büyütelim. Kampanyaya destek olmak isteyenler Güngör Mahallesi’ndeki Avaşin Parkı’nda bulunan kütüphanemizi ziyaret edebilirler yada kargo ile adrese gönderebilirler. İletişim için 0541 230 29 50 numaralı telefondan arkadaşlarımızı arayıp bilgi alabilirler ” dedi.