Ankara -1 / 11 °C

Belediyemiz WhatsApp Destek Hattı Kuruldu

Vatandaşlarımızın rahatlıkla istek, Öneri ve Şikayetlerini Belediyemizle paylaşmaları için WhatsApp destek hattı kuruldu.
31 Aralık 2019 / 17:20

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Osman Doğramacı'nın talimatı ile Yüksekova Belediyesi WhatsApp destek hattı kuruldu.

Vatandaşlar '0530 134 48 80' numaralı telefon hattından günümüzün en yaygın, hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan WhatsApp kanalıyla Yüksekova'ya dair istek, öneri ve şikayetlerini bildirebilecekler.

Vatandaşların gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetleri, ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanacak ve çözüm noktasında gerekli çalışmalar başlatılacaktır.