Beyin kanaması geçiren yaban keçisi telef oldu!

Hakkari’de yaralı halde bulunan ve tedavi edildikten sonra doğaya bırakılan yaban keçisinin beyin kanaması geçirerek telef olduğu belirtildi.
10 Ekim 2017 / 08:30

Bir süre önce Yukarı Merzan Mahallesi’nde duyarlı vatandaşlar tarafından bulunarak Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen yaban keçisi, Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirildi.

Burada tedavi edilen yaban keçisi, Orman ve Su İşleri Müdürü Necmettin Yılmaz ve beraberindeki ekip tarafından doğaya bırakılmıştı.

Özgürlüğüne kavuşan yaban keçisini takip eden Orman ve Su İşleri Müdürü ekipleri, 2 yaşındaki yaban keçisinin geçirdiği beyin kanaması sonucu telef olduğunu tespit etti.

Orman ve Su İşleri Müdürü yetkilileri, yaban keçisinin beyin kanaması sonucu telef olduğunu doğruladı. Haber: Feyzullah Taş

yaban-kecis-m.jpg