Çarşı Merkezi Tazyikli su ile yıkandı

Yüksekova Belediyesi, İtfaiye ekibi tarafından ilçenin Cengiz Topel Caddesi tazyikli su ile yıkandı.
30 Nisan 2019 / 23:39

Yüksekova Belediyesi, İtfaiye ekibi tarafından ilçenin Cengiz Topel Caddesi tazyikli su ile yıkanırken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise trafiği kontrollü bir şekilde sağladı.

Trafik akışının olumsuz etkilenmemesi için akşam saatlerinde gerçekleşen çalışmaya Temizlik İşleri müdürlüğü ekibi de destek verdi.

Yapılan çalışmayı Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, İlçe Meclis Üyeleri, İtfaiye Müdürü Ziya Erkut, Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe ve Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş yerinde takip etti.

Kısa bir açıklama yapan Eş Başkan Sarı, "Şehri devraldık ama olabildiğine tahrip edilmiş ve geciktirilmiş bir şehir. Olanaklarımız kısıtlı ama bu kısıtlı olanakları biz kendimize engel olarak görmüyoruz. Daha çok önümüze bakmaya çalışıyoruz. Var olan imkanları seferber ediyoruz. Şimdilik geçici işlemlerle, esnafı şehirdeki tozdan kurtarmak için yıkama işlemleri yapıyoruz. Arkadaşlarımız çalışıyor bizde onlarla birlikte gönül birliği yapmaya, onlara biraz enerji vermeye çalışıyoruz. manevi olarak onların yanında olmaya çalışıyoruz. Umarım bundan sonraki çalışmalarımızda ekonomik olarak ta biraz güçlenmiş oluruz. projelerimizin hayata geçmesini sağlıyoruz. Bunlar sadece bizim için günü birlik ve geciktirilmiş işlemlerin tamamlanması için yapılan işlemlerdir. Halkımıza bundan sonra bu tip çalışmaları sunacağız. Onların günü birlik yaşamlarını kolaylaştırmak için her türlü çalışmayı yürüteceğiz. Arkadaşlarımız gönüllü olarak buradalar. Bizde onlarla birlikte yola devam ediyoruz. Umarım güzel bir şehir yaratırız" dedi.