ÇEKAP Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yürütülen Çukurca Eğitim Kalitesini Artırma Projesi (ÇEKAP) kapsamında düzenlenen “ÇEKAP Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi.
17 Ocak 2018 / 14:21

Sadrettin Saran Kapalı Spor Salonunda 3 Ocak’ta başlatılan “ÇEKAP Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”na 4 gruptan 15 takım katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçı oldukça çekişmeli geçti.

Heyecanlı dakikaların yaşandığı maçın sonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü rakibi Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Çok Programlı Anadolu Lisesini 3-0 mağlup etti.

Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularını tebrik eden Kaymakam Temel Ayca, birinci gelen İlçe Emniyet Müdürlüğünün kupa ve madalyasını verdi. Kaynak: Hakkarihabertv.com

cukurca-turnuva.jpg

cukurca-turnuva-1.jpg