Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü'nden Ziyaret

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü yöneticileri Eş Başkan İrfan Sarı’yı Makamında ziyaret ettiler.
19 Temmuz 2019 / 10:43

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Hacı Tansu ve Başkan Yardımcısı Safiye Nigar Tansu Eş Başkan Sarı’yı Makamında ziyaret ettiler. Tebriklerini dile getiren kulüp yöneticileri kendi çekmiş oldukları fotoğraflarından bir tanesini tablo halini ve Hacı Tansu’nun yazmış olduğu ‘Hakkari Dağları ve Doğa Sporları Rotaları’ adlı kitabı hediye ettiler.

Kulüp adına tebriklerini iletmek ve başarılar dilemek için Eş Başkan Sarı’yı ziyaret ettiklerini belirten Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Hacı Tansu, “Doğa Sporları noktasında desteklememiz gerektiği kanısındayız. Umuyoruz ki belediye bünyesinde de doğa sporları geliştirilir ve yeni takımlar kurulur. Bu noktada bizde elimizden geleni yaparız. Lakin Yüksekova’nın dağlık ve doğası Turizm noktasında da çok büyük kazanımlar sağlayabilecek düzeyde yeter ki burada gerekli alt yapı yapılabilsin. Ayrıca yıllardır yaptığımız çalışmalar sonucunda bütün çalışmaları bir kitap haline getirerek Hakkari ve Coğrafyasının dağlarını yazdık. Doğa Sporları Rotalarını yazdık. Bunu da bundan sonraki gençlerimize rehber olması noktasında umuyoruz ki işe yarar bir duruma getireceğiz. Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak başkanlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren Eş Başkan Sarı kendilerine teşekkür etti.