Çöp Bırakma Saatlerinde Düzenleme Yapıldı

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp bırakma saatleri konusunda düzenleme yapıldı.
22 Ocak 2019 / 10:47

Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla İlçede Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Bu kapsamda çöp bırakma saatlerinde düzenleme yapıldı.

Yapılan düzenleme ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş, “Ekiplerimiz gece gündüz demeden, daha sağlıklı ve temiz bir şehir hedefiyle çalışmalarını yürütüyor. Yeni düzenlemeye göre tüm vatandaşlarımız akşam saat 18:30 ile gece 23:30 arasında çöplerini bırakabilecekler. Çöplerin zamanında bırakılmaması şehrimizde hem görüntü kirliliğine sebep oluyor hem de insan sağlığına zarar veriyor.  Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyor ve çöp bırakma saatlerine riayet etmelerini rica ediyoruz” dedi.