Ankara -6 / 2 °C

Çöp Bırakma Saatleriyle ilgili yeni düzenleme

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp bırakma saatleri konusunda düzenleme yapıldı.
11 Aralık 2019 / 15:12

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede çöp bırakma saatleri ile ilgili yeni düzenleme yapıldı.

Yeni düzenleme ile yapılan açıklamada: "Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla İlçede Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Yapılan yeni düzenlemeye göre tüm vatandaşlarımız akşam saat 19:00 ile sabaha doğru saat 03:00’e kadar çöplerini poşetleyerek, çöp merkezlerine bırakabilirler. Çöplerin zamanında bırakılmaması şehrimizde hem görüntü kirliliğine sebep oluyor hem de insan sağlığına zarar veriyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyor ve çöp bırakma saatlerine riayet etmelerini önemle rica ediyoruz. Aksi takdirde ekiplerimizin tespiti halinde cezai işlemler uygulanacaktır” denildi.