Derede kaybolan Küçük Miraç halen bulunamadı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dereye kapılan 6 yaşındaki Miraç Önal halen bulunamadı.
28 Haziran 2017 / 13:12

Kaza 17 Haziran’da Yüksekova-Hakkari karayolunun 11'inci kilometresinde bulunan Suüstü köyü yakınlarında meydana gelmişti.

Aydın Önal yönetimindeki, plakası belirlenemeyen araç, henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak Yüksekova Deresi'ne yuvarlanmıştı.

Kazada bir kişi hayatını kaybederken ikisi çocuk 3 kişi ise suda kaybolmuştu. Kaybolan bir kadın, 1 çocuk kazadan iki gün sonra bulunurken, halen kayıp olan 6 yaşındaki Miraç Önal isimli çocuğun bulunması için ise arama çalışmaları devam ediyor.

Bir tartan Hakkari AFAD diğer taraftan ise Önal ailesi hergün Dereüstü köyü yakınlarındaki dere yatağı ve Zap suyu çevresinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Hakkarihabertv