Ankara -6 / 2 °C

Doğramacı Her Hafta Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor

Yüksekova Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sayın Osman Doğramacı ve İlgili Kurum Müdürleri vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere her fırsatta halkla bir araya geliyorlar.
06 Aralık 2019 / 08:09

Yüksekova Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sayın Osman Doğramacı, kendisiyle görüşmek isteyen bütün vatandaşlarla sırasıyla, Kaymakamlık Toplantı salonunda bir araya geliyor. Talep ve Sorunlarını dinleyerek çözümlerin sağlanması için ilgili birimlere gerekli talimatları veriyor.

Belli aralıklarla bu tür toplantılar yaptıklarını belirten Yüksekova Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sayın Osman Doğramacı, “İş Yoğunluğuna göre haftanın bir günü talepte bulunan vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz ve sorunlarını dinliyoruz. Yaptığımız bu çalışmayla her vatandaşımıza ulaşmayı istiyoruz. Her vatandaşımızın talebi ve sorunu bizim için önemlidir bu kapsamda, halkımızla buluşma noktasında çalışmamız devam edecektir” dedi.