Eş Başkanlardan Kurban Bayramı Mesajı

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı, Kurban Bayramı vesilesiyle Türkçe ve Kürtçe bir mesaj yayınladılar.
10 Ağustos 2019 / 12:05

Mesajlarında: “Sosyal, Siyasal, Ekonomik barışmanın tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de ekmek ve su gibi gerekliliği bir kez daha açığa çıkmıştır. Baskının ve ayrımcılığın olmadığı, açlığın, işsizliğin ve sefaletin yok olduğu, halkımızın eşit, özgür ve mutlu yaşadığı bayramlar dileğiyle, Kurban Bayramınızı kutlarız.”

“Wekî ku lihevhatina siyasî û aborî civakî de li seranserê cîhanê jî ev wekî diviyatiya wek nan û avê li Tirkiyeyê derket holê. Em Cejna Qurbanê bi xwestina cejnên ku gelê me lê wekhev jiyan dikin û ji birçîtî, bêkarî û belengaziyê bê zulm û bê cûdahî pîroz dikin.”