Esendere Belediyesinden Gıda Yardımı

Esendere Belediyesi tespit ettiği 70 aileye gıda yardımında bulundu.
16 Haziran 2017 / 11:11

Esendere Belediyesi ramazan ayında mahalle muhtarları ve Belediye personeliyle birlikte yapılan çalışmalarda tespit edilen dar gelirli 70 aileye ramazan ayı için belirlenen gıda yardım paketlerini dağıttı.

Gıda paketlerini belediye personelinden alan vatandaşlar belediyenin verdiği bu destek için memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundular.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı ve Esendere Belediye Başkan vekili Mahmut Kaşıkçı, “Tüm halkımızın ramazan şerifini kutlarım. Vatandaşlarımız bize gelmeden biz kapılarına tek tek giderek halkımızın hizmetimizden memnun kalmasını sağlamaya çalışıyoruz, buda bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Çünkü bu mübarek ayın en büyük katkısı paylaşımdır. Birbirimizin halinden anlamaktır. Birbirimize destek ve güç olmaktır. Bizim insan odaklı hizmetimiz kusursuz bir şekilde tüm hızıyla gerektiği gibi devam edecek. Ayrıca gıda paketlerinin hazırlanmasında ve halkımıza ulaştırmamızda emeği geçen muhtarlarımıza ve Düzce Belediyesine de teşekkürlerimi sunarım” dedi.