Galatasaray'dan 2 Futbolcumuza Davet

Galatasaray Futbol takımı Yüksekova Belediye Spor’da U15 yaş kategorisinde oynayan iki oyuncuyu seçmelerine davet etti.
11 Ağustos 2017 / 16:01

Galatasaray Futbol takımı Yüksekova Belediye Spor’da U15 yaş kategorisinde oynayan Erkan Akkoç  ile Fırat Karakoç’u 14-16 Ağustos tarihlerinde İstanbul Florya Metin Oktay tesislerinde yapılacak olan seçmelerde bulunmaları için davet etti.

Davetten dolayı memnuniyetlerini ve sevinçlerini dile getiren Yüksekova Belediye Spor U15 Teknik Sorumlusu Mecit Ağırbaş, “Öncelikle kulübümüzün son zamanlarda başarıdan başarıya ulaşmasında desteklerini esirgemeyen, Kulübümüz için sürekli bir çaba içinde olan Yüksekova Belediye Spor Başkanımız Sayın Fevzi Yıldırım’a Teşekkür ederiz. Her konuda kulübümüzün bir adım ilerde olması için yine desteklerini sunan Hakkari Valimiz Sayın Cüneyit Toprak’a Kaymakamımız Sayın Mahmut Kaşıkçı’ya da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Böylesi güzel bir davette oyuncularımızın adını yazılı olarak görmek bizleri çok mutlu etmiştir. Bizim tek çabamız tek dileğimiz gençlerimizin daha profesyonel takımlarda yer almalarıdır. Bunun için elimizden gelenin en iyisini çocuklarımıza yapmaya devam edeceğiz. İnşallah seçmelerde iki oyuncumuzda seçilir” dedi.