Hakkari Belediyesinden hummalı çalışma

Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri kent genelinde hummalı bir çalışma başlattı.
20 Mart 2017 / 13:41

Kar yağışını etkisini kaybetmesi ile birlikte çalışma bahar aylarının çalışma startı veren Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri kentin değişik noktalarında çalışma başlattı.

Bir taraftan mahalle yollarında diğer taraftan ise çarşı merkezinde delik deşik olan yolları onaran belediye ekipleri bu çalışmaların kademeli bir şekilde devam edeceğini belirttiler.

Kış aylarında mahalle yolları başta olmak üzere çarşı merkezindeki yolların delik deşik olduğunu ve kullanılamaz hale geldiğini belirten belediye yetkilileri, tahrip olan tüm yolları kademeli bir şekilde onaracaklarını belirttiler.

Çarşı merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerindeki tahrip olan kilit taşlarını kaldıran belediye ekipleri, yeniden kilit taşı çalışmaları başlattı.  Hakkarihabertv.com