Hakkari kayakta Türkiye birincisi oldu

Erzurum'da düzenlenen Okullar Arası Kayak ( Kuzey Disiplini) Türkiye şampiyonasında Yüksekova 3 altın,5 gümüş, 3 bronz toplamda 11 madalya alarak Türkiye birinciliği elde etti.
09 Ocak 2018 / 09:58

5-7 Ocak'ta Erzurum'da düzenlenen Okullar Arası Kayak ( Kuzey Disiplini) Türkiye şampiyonasında İller bazında yapılan madalya sıralamasında Yüksekova 3 altın,5 gümüş, 3 bronz toplamda 11 madalya alarak Türkiye birinciliğini elde ettiği belirtildi.

Dereceye giren öğrencilerin Fransa'daki Okullar Arası Kayak Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edeceği belirtildi.

Dereceye giren öğrenciler ise  bu güzel başarında dolayı okullarına, antrenörlerine ve desteklerinden dolayı Yüksekova kaymakamı Mahmut  Kaşıkçı ve ilçe Milli Eğitim Müdürü  Servet Canlı’ya teşekkür ettiler.  Hakkarihabertv.com

yuksekova-kayak-2.jpgyuksekova-kayak.jpg