Hakkari modern caddelere kavuşuyor!

Hakkari Belediye Başkanlığı Bulvar Caddesini 'Prestij Caddesi' haline dönüştürülmesi için çalışmaların ilk ayağına başlattı.
20 Temmuz 2017 / 14:07

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından bir süreden kent merkezi genelinde başlattığı çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim,”Türkiye’deki en iyi granit taşları ile Hakkari caddelerinde çalışma başlattığını söyledi.

Başkan Epcim,” Hakkari hizmetin en iyisine layıktır. Bir süreden beridir devam eden alt yapı ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Kentin caddelerine Türkiye’de çok nadiren bulunan en kaliteli granit taşlarını döşeyeceğiz.

Yapacağımız caddelerde Hakkari’nin simgesi olan Sümbül dağı ve bazı değişik unsurlarda bulunacak. Caddelerde ışıklandırma olduğu gibi kaldırımlar daha geniş olacak ve araçlar artık trafiğe aksatmayacak.

Vatandaşlarımızın rahat kullanabileceği yol ve caddeler inşa edilecek.

Caddelerin 'Prestij Caddesi' haline dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.

Çalışmaların il ayağının başlatıldığı Bulvar Caddesinde geçen vatandaşlar bu çalışmalardan dolayı belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Feyzullah Taş/İHA