Hakkari Spor Bağlar Belediye Sporu 1-0 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Hakkarispor, sahasında ağırladığı Diyabakır Bağlar Belediye Sporu 1-0 mağlup etti.
14 Mart 2017 / 08:22

Merzan Mahallesi Şehir Stadyumunda oynanan maça  Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Reşit Güldal ve çok sayıda taraftar izledi.

Hakemin her iki takımın sporcularına değişik pozisyonlardan dolayı sarı kart göstermesi, maçın atmosferini daha da yükseltti.

İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci devresinde  farklı pozisyonlar yaşandığı maçta, maçı daha da heyecanlandırdı.

Soğuk havaya rağmen takımlarını en iyi şekilde destekleyen dağkent Hakkari taraftarları maçın her saniyesinde büyükm heyecan yaşadılar.

Ani ataklar yaparak rakibine zor anlar yaşatan Hakkarispor, konuk takım sporcularının sert oyununa rağmen mücadelesini sürdürdü.

Hakkarisporun 72. dakikada Levent Yılmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçmesi, tribünleri coşturdu.

Golden sonra oyuncular tribünlere doğru koşarak, sevinçlerini taraftarlarla  paylaştı. Geriye kalan sürede taraflar gol bulamazken, maç 1-0 Hakkari’nin üstünlüğüyle sona erdi.

Bitiş düdüğüyle Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri, kulüp başkanını tebrik etti.

Tribünlerin dar olması nedeniyle yer bulamayan bazı taraftarlar ise, yol kenarında ve saha çevresinde maçı izlediler. Hakkarihabertv.com

hakkarispor-m-004.jpg

hakkarispor-1-005.jpg