Hakkari’de ‘hayvan hakları’ semineri

Hakkari’de ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere temel hijyen, beslenme ve beslenmeyle birlikte bulaşabilecek hastalıklar ile hayvan sevgisi ve hayvan hakları konulu eğitim semineri verildi.
14 Şubat 2018 / 13:17

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları 1 ile 4'ncü sınıfta okuyan öğrencilere temel hijyen, beslenme ve beslenmeyle birlikte bulaşabilecek hastalıklar ile hayvan sevgisi ve hayvan hakları konulu eğitim semineri verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Faysal Cindoğlu ve Gıda Mühendisi Botan Taş, uygulamalı olarak öğrencilere temel hijyen, beslenme ve beslenmeyle birlikte bulaşabilecek hastalıklar ile hayvan sevgisi ve hayvan hakları konulu detaylı bilgiler verdiler.

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri ilköğretim okullarına yönelik hayvan hakları konulu eğitim seminerini 12 Şubat'ta başlattıklarını ve 12 gün boyunca devam edeceğini ifade ettiler.(İHA)