Hakkari’de ‘İl Koordinasyon Kurulu’ toplantısı

Hakkâri'de 2017 Yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
21 Nisan 2017 / 08:48

Valilik konferans salonunda Vali Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, devam eden yatırımlar ile yapılması planlanan hizmetler ele alındı. Toplantıda konuşan Vali Toprak, 2017 yılının 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısını gerçekleştireceklerini belirterek, bu toplantıların yapılmasındaki maksadın, il genelindeki yatırımlarla ilgili koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi olduğunu ifade etti.

Vali Toprak, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Toplantıya Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Çukurca Kaymakamı Mehmet Mut, Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin ile yatırımcı kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.