Hakkari’de kasisli yollar asfaltla kapatıldı!

Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından tahrip olan yollar geçici olarak onarılmaya başlandı.
08 Haziran 2017 / 09:50

Hakkari Belediye Başkanlığı şehir içi yollarında alt yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, diğer taraftan ise kasisli ve çukurların oluştuğu yollara asfalt dökmek suretiyle onarmaya başladı.

Çarşı merkezinin en işlek caddelerinden bir tanesi olan Cumhuriyet Caddesinde açılan çukurlara asfalt dökülmek suretiyle kapatan belediye ekipleri, şehrin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri ise, çarşı merkezi başta olmak üzere mahalle yollarında çok kötü olduğunun farkında olduklarını iade ederek, yollardaki altyapı çalışmalarının ardından şehrin tüm yollarını gözden geçirerek yeniden yapacaklarını belirttiler.

Geçici bir süre için açılan çukurlara asfalt döktüklerini belirten yetkililer, Haziran ayı sonunda Allah nasip ederse tüm yolların yenilenerek şehrin güzel bir görünüme kavuşacağını iade ettiler. Hakkarihabertv