Halk Kütüphanesine 2 Bin adet Kitap Desteği

Avaşin Parkında bulunan Halk Kütüphanesine 2 bin adet kitap gönderildi.
30 Temmuz 2019 / 12:21

Yüksekova Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Avaşin Parkında bulunan Halk Kütüphanesi için daha önce başlatılan kitap bağış kampanyasına Mersin’de bulunan bir grup hayırsever tarafından 2 bin adet kitap gönderildi.

Kitaplar Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı, Belediye Meclis üyeleri ve kütüphane yetkilileri tarafından teslim alındıktan sonra, hepsi raflarda okurlarını beklemek üzere yer aldı.

Söz konusu kampanyanın devam ettiğini belirten Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı yaptıkları ortak açıklamada ise “Mersin’de bulunan bir grup hayırsever ve kitapseverin katkılarıyla kütüphanemize büyük oranda kitap desteği sağlandı. Bu kitapların arasında tarih ve edebiyatla ilgili kitapların yanı sıra öğrencilerimizin istifade edebileceği hem ilköğretim hem ortaöğretim ve lise düzeyinde kitaplar bulunuyor. Bu anlamda kütüphanemizi bundan sonra güçlendirmek adına, bu tip kampanyalarımız devam edecek. Özellikle bize bu katkıyı sunan arkadaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kitap bir halkın geleceği bir kentin geleceğidir. Doğal olarak bize bir gelecek vadettiler bunu hiç unutmayacağız. Bu hafımızda hep dipdiri duracaktır. Tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” dediler.