Ankara -6 / 2 °C

İkametle İlgili Önemli Duyuru

Belediyemiz tarafından, Her hangi bir sebeple, adreslerini köylere taşıdığı halde, İlçe merkezinde ikamet eden vatandaşlar ile ilgili önemli bir duyuru yayınlandı.
06 Aralık 2019 / 11:23

Duyuruda: İlçemizin daha yaşanabilir bir şehir haline getirilmesi amacıyla uygulanması planlanan projelere esas olmak üzere Belediye gelirlerinin artırılması gerekmektedir.

Her hangi bir sebeple, adreslerini köylere taşıdığı halde, İlçe merkezinde ikamet eden vatandaşların, 31.12.2019 tarihinden önce, İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ederek  adreslerini İlçe Merkezine aldırmaları gerekmektedir. Adreslerin merkeze alınmaması durumunda Belediyenin gelirlerinde düşüş olacağından, vatandaşlara  istenilen düzeyde hizmet ulaştırılamayacaktır. Belediye gelirlerinde artış ve mukabilinde hizmette artış için vatandaşlarımızın adreslerini İlçe Merkezine aldırmaları önem arzetmektedir.

Adreslerin merkeze alınmaması durumunda, kişi başı 1.500 TL idari para cezası uygulanacağından, vatandaşların mağdur olmaması açısından,  adreslerini ivedi bir şekilde İlçe Merkezine almaları önemle rica olunur.