İstanbul Çekmeköy Belediyesi’nden örnek davranış

İstanbul Çekmeköy Belediyesi Hakkari’nin Durankaya Beldesi Şehit Teğmen Abdulselam Özatak Çok Programlı Anadolu Lisesinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap yardımında bulundu.
11 Ocak 2018 / 09:35

İstanbul Çekmeköy Belediyesi  8 derslik ve 230 öğrencinin eğitim-öğretim  gördüğü  Durankaya Beldesi Şehit Teğmen Abdulselam Özatak Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıfta üniversiteye hazırlanan öğrencilere Temel Yeterlilik Testi (TYT)  ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı  (YKS)’ye hazırlık kitapları gönderdi.

Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler memnuniyet  dile getirerek ülkenin bir ucundan bir ucuna eğitim sevgisinin ve kardeşlik bağlarının ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesi  olduğunu ifade ederek İstanbul Çekmeköy belediyesine  teşekkür ettiler.  Hakkarihabertv.com

durankaya-okul.jpg-m.jpg