İstanbul Hastane Çalışanlarından Örnek Davranış

İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından Çukurcalı çocuklara değişik hediyeler gönderildi.
09 Ocak 2018 / 09:48

İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları Serdar Güveren, Mesut Akın, İbrahim Çoban ve Bahadır Gırgıc tarafından Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki çocuklara değişik hediyeler gönderildi.

Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret eden ilçe Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan,  İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından gönderilen hediye dağıtım etkinliğine katılarak, öğrencilere kendi elleri hediyeleri dağıtarak yardım bu anlamlı yardımdan dolayı hastane çalışanlarına teşekkür ettiler.

Cumhuriyet İlkokulu yöneticileri ve öğrencileri de  örnek bir davranış sergileyerek okula hediyeler gönderen İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

cukurca-milli-egitim-1.jpg