İstanbul’da Hakkarililer konuk evi yapılıyor!

İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanlığı girişimleri sonucu İşadamı Ramazan Kumek’in kendilerine yer tahsis etmesi üzerine yakında İstanbul’da Hakkarililer konuk evi yapılacağı müjdesini verdi.
25 Mayıs 2017 / 13:42

İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir, daha önceden başbakanla görüşmeler sonucunda İstanbul Ak Parti İl Başkanlığı tarafından dernek başkanını arayarak Hakkari konuk evi projesini hayata geçirileceği müjdesini aldıklarını söyledi.

Başkan Demir,” İstanbul Ak Parti İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş tarafından beni ve işdamı Ramazan Kumek’i makamında ağırladı.

Bize konuk evinin en kısa zamanda inşaat ve tadilat bakımlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 memurun çizim ve planını hazırlayıp başlayacaklarını ve 3 ay süre zarfında görkemli bir açılışla Hakkarililer konuk evini halkın hizmetine sunacaklarını bize söylediler.

İşadamı Ramazan Kumek ve derneğimize gelen misafirleri ağırlayacağımız yeri tahsis ettiği için kendisine teşekkür ediyorum.

Kumek ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, 1 yıldan beri bizimle sürekli istişare halinde ve bu gayretlerinden dolayı da bize teşekkür etti.

İşadamı Ramazan Kumek, sonbaharda görkemli ve farkı kültürleri ve bu ülkenin barışı ve kardeşliği için büyük bir gece düzenlemek için çalışmalarına şimdiden başlamıştır” dedi. Hakkarihabertv