Karay koltuğunu Özer'e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün yurtta olduğu gibi Yüksekova'da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
22 Nisan 2011 / 14:39

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan makam ziyaretlerinde Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Zeynep Özer, Öğretmen ve arkadaşları ile birlikte Yüksekova Belediye Başkan vekili Behice Karay’ı makamında ziyaret etti.

Yüksekova Belediye Başkan vekili Behice Karay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu, Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Özer’e devretti.

Başkan Vekili Behice Karay’ın koltuğuna oturan küçük Zeynep, sembolik olarak Belediye Başkanlığı yaptı. Zeynep Özer, Başkan vekili Behice Karay’dan arkadaşları adına isteklerde bulundu ve Basının ne gibi projeleriniz var sorusuna Başkan edasıyla cevap verdi. Özer,” Öncelikle bana bu fırsatı verdiği için Belediye başkanımıza teşekkür ederim. İlçemizde alt yapı eksikliğinden kaynaklanan hastalıkların olmaması için öncelikle alt yapı sorununu gidermek için çalışmalar yapmak isterim. Çocuklar için yeni park alanlarına ihtiyacımız var ve Vatandaşların daha rahat yürümeleri için kaldırım çalışmaları ve çevre temizliğinin hiç aksatılmaması için çaba gösteririm. Projelerim genelde bu yönlü olacak.” dedi

Minik başkan Zeynep Özer, Arkadaşları Yıldız Buzkurt, Emir Tekin ve öğretmenleri Savaş Şen ile Yavuz Dere’yi başkan yardımcısı Reşit Örbey ile birlikte makamında ağırlayan Yüksekova Belediye Başkan vekili Behice Karay, ziyaretlerinden ötürü okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederek, "Öğrencimizin istek ve temennilerini dikkate alacağız ve almak zorundayız. Çünkü bunlar, yerel yönetimlerin asli görevleri. Bizim önceliğimiz okullarımız, öğrencilerimiz ve eğitmenlerimizdir.” Dedi.

Karay, konuşmasının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.