Karla Mücadele Hafta Sonu da devam etti

Yüksekova Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri hafta sonu da çalışmalarına devam etti.
11 Şubat 2019 / 13:24

Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Araç Sevk ve Bakım Amirliği Karla Mücadele ekibi çalışmalarına hafta sonu da devam etti.

İlçenin Cengiz Topel Caddesinden Akşam yürütülen çalışma ile birlikte karlar tamamen temizlendi. İş makinalarının yetersiz kaldığı kısımlarda bilek gücü ile temizlik yapılırken trafik akışı ise kontollü sağlandı. Mahallelerde ise akşam saatlerinde yol genişletme çalışmalarının yürütüldüğü belirtildi.

Yapılan çalışmayı yerinde takip eden Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, "İlçemizde yoğun bir kar yağışı gerçekleşti. Ara ara gerçekleşen kar yağışı ile birlikte seferber olan ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerde hem yol açıyoruz hem de genişletme yapıyoruz. Söz konusu mahalle çalışmalarını gece daha yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Cengiz Topel Caddesini de temizledik çalışmalarımız programa aldığımız cadde ve sokaklarda sırasıyle devam edecektir" dedi.