Ankara -5 / 4 °C

Karla Mücadele Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yüksekova Belediyesi karla mücadele çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
03 Ocak 2019 / 15:52

3 gündür aralıksız bir şekilde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle seferber olan Yüksekova Belediyesi Karla mücadele ekipleri bu günde ilçenin Cengiz Topel Caddesinin iki şeridinde temizlik çalışması başlattı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimi ve Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik akışının kontrollü sağlandığı çalışmada, iş makinelerinin yetersiz kaldığı kaldırımlarda ise ekipler bilek gücü ile temizlik yaptı.

Esnafların da destek verdiği çalışmada oluşan kar yığınları iş makineleri yardımıyla şehir dışına taşınırken, çalışmaları Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler yanı sıra, Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ahmet Ayvaz ve Belediyenin ilgili birim amirleri yerinde takip etti.

Yapılan Çalışma ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, “3 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde yollarımız kapanmış durumda ve ekiplerimiz seferber bir şekilde hem ilçe de hem de köylerde çalışmalarına geceli gündüzlü devam ediyor. Gerek Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz, Gerekse Belediyemize Bağlı Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğümüze bağlı Ekipler yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu durumda arkadaşlarımız mesai saatlerini gözetmeksizin çalışmalarına sırf vatandaşlarımız mağduriyet yaşamasın diye devam ediyor. Tüm yollarımız kardan arındırılıncaya kadar ekiplerimiz çalışmalarına etkili bir şekilde devam ettireceklerdir. Bu çalışmalarından dolayı da tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.