6,2098

Kaymakam Kendüzler Okulları Ziyaret Etti

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler Okul ziyaretinde bulundu.
14 Şubat 2019 / 12:01

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, aynı binada eğitim veren ilçenin İMKB ve Vali Erdoğan Gürbüz ilk ve Ortaokullarını ziyaret etti.

Ziyarete Kaymakam Kendüzler yanı sıra Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Şube Müdürleri katıldı.

İlk olarak sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kendüzler Daha sonra okul öğretmenleri ile bir araya geldi.

Öğretmenlerin kutsal bir meslek icra ettiğini belirten Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, “İki okulumuzun bir arada eğitim verme durumunda kaldığı okulumuzdayız, tabi bu yüzden şartlar biraz zor olabilir.  Öğrencilerimiz fazla sınıflarımız az kalabilir. Bu yüzden sabah bir okulumuz, öğlen bir okulumuz eğitim verebiliyor. Ama gördüğüm kadarıyla zor olmasına rağmen bir problem olmuyor. İki okulumuzun idare ve öğretmenleri uyum içinde en iyi şekilde eğitim vermeye çalışıyorlar. Bizler fırsat buldukça İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte tüm okullarımıza en iyi şekilde ilgi alakayı göstermeye özen gösteriyoruz ve sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz. Öğretmenlerimizin katkılarıyla ilçemizde eğitim ile ilgili çok güzel projelere şahit olduk. Hakkari genelinde düşündüğümüzde iyi bir yerdeyiz bu alanda. Bu tür projelerde öğretmenlerimizin daha çok katkılarını ve fikirlerini bekliyoruz. Ayrıca hiçbir öğretmenimiz ben dersimi yapıp çıkayım demiyordur. Çocuklar için en iyisini nasıl yapabilirim diye düşünüp çeşitli çalışmalara da imza atıyordur. Buda bu tür güzel projelerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Buralarda çalışmak biraz daha fedakârlık gerektiriyor ve bunu sizlerde görüyorum. Eğitime aç öğrencilerimiz var buralarda, o yüzden buradaki mesleki tatmin çok daha iyidir. Kutsal bir meslek icra ediyorsunuz sizlere teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.