Kültür ve Sosyal Etkinlik Kampanyası

21 Ağustos 2019 / 10:34

Yüksekova Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediyeye bağışlanmak üzere enstrüman ve yöresel kıyafet kampanyası başlatıldı. Söz konusu enstrümanların ileriki tarihte açılacak kurslarda kursiyerlere verilecek olan eğitimde kullanılacağı belirtildi.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama: “Belediye Başkanlığımızca yapılacak olan Kültürel ve Sosyal etkinliklerde ve verilecek olan kurslarda kullanılmak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 13,14/a38/l ve60/n bentleri gereğince; Vatandaşlarımızdan Bağlama, Gitar, Flüt, Kaval vb. Müzik aletleri ile Yöresel Kıyafetler yardım kampanyası başlatılmıştır. Kampanyamıza katkıda bulunmak isteyen Vatandaşlarımızın Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları ilanen duyurulur” denildi.