Mahallelere Çöp Konteynerleri Bırakıldı

Yüksekova Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelere çöp konteynerleri bırakıldı.
11 Haziran 2019 / 10:00

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında Yüksekova Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne hibe olarak gönderilen çöp konteynerlerinin tamamı, Temizlik işleri Müdürlüğüne teslim edilerek Yüksekova Belediye Başkanlığı tarafından verilen talimat doğrultusunda muhtarların da desteği ile mahallelerde belirlenen noktalara bırakıldı. Tüm mahallelere dağıtımın gerçekleşeceği belirtildi.

Dağıtım işlemini Yüksekova Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş ve Belediye Meclis Üyeleri yerinde takip etti.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş, “Bir kentin temizliği belediyelerin başlıca görevleri arasındadır. Yaşadığımız Şehir hepimizin. Bu amaçla, daha temiz ve yaşanılır bir Yüksekova için üzerimize düşen vatandaşlık görevini de yerine getirmeliyiz. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz. Böylelikle hem sokağımızı temizleyen temizlik görevlilerimizin işlerine kolaylık sağlamış, hem de daha temiz bir kentte yaşamış oluruz. Temizlemenin birinci görevi kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek, şehrimize sahip çıkmalarıdır. Bu gün konteyner dağıtımına Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarımızın da desteği ile başlamış bulunmaktayız. Tüm mahallelerimize bu çalışmayı yürüteceğiz” dedi.