Minik Öğrencilerden Başkan Kaşıkçı'ya Ziyaret

Yüksekova Kuruköy Mahallesi İlk ve Ortaokul 3. Sınıf öğrencileri Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’yı makamında ziyaret ederek, taleplerini yazdıkları mektuplarla ilettiler.
06 Haziran 2017 / 14:43

Yüksekova Kuruköy Mahallesi İlk ve Ortaokulu 3. Sınıf öğrencileri taleplerinin içinde yazılı olduğu mektuplar ile Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’yı öğretmenleri ile birlikte makamında ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

Öğrencileri Kaymakamlığın toplantı salonunda ağırlayan Başkan Kaşıkçı, 28 öğrencinin yazmış olduğu mektupları birer birer okuyarak, öğrencilerin yazmış oldukları genel olarak “Mahallemizde Park ve Okul istiyoruz” talepleri için söz verdi.

Ardından açıklamada bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı,’Yüksekova’da ki her mahallemizde parklarımız olacak, benim hedefim budur. Sizinde bu gün taleplerinizi, mektuplarınızı görünce ne kadar doğru bir yolda olduğumu anlamış oldum. Bende babayım, çocuğumu parka götürmek için 25 kilometre yol gidiyordum. Çalıştığım yerde park yoktu, çocukların parkta ne kadar mutlu olduğunu bir baba olarak en iyi ben bilirim. Onun için Kuruköy mahallemizde ve diğer mahallelerimizde de mutlaka çocuklarımızın rahatlıkla evlerinden çıkıp, parka giderek, oyun oynayabilecekleri ve evlerine rahatlıkla geri dönecekleri parklar yapacağız. Belediyeye ve Kamuya ait bir alanımız olduğu sürece bu konuda gerekli çalışmaları her alanda yapacağız. Bizim önceliğimiz çocuklarımız, biz çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, ne kadar iyi imkan sağlarsak, bu ülkenin geleceği emin ellerde demektir. Bizler emanetçiyiz yarın bu çocuklara emanet edeceğiz çocuklarımızın mutlu ve huzurlu olabilmeleri için bizlerin çok iyi çalışması ve gayret göstermesi lazım. Geleceğimiz olan çocuklarımız için bu ülkenin teminatı olan evlatlarımızın geleceği için aydınlık yarınlar için daha güzel bir Yüksekova’ya için hep birlikte hem çalışacağız hemde çocuklarımızın bu güzel taleplerini yerine getireceğiz”  şeklinde konuştu.

Sınıf Öğretmeni Şule Demirci ve Okul Müdürü Tahir Duman çocukları makamında ağırladıkları için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı'ya Teşekkür ettiler.