Rögar Kapakları ve Yeni Su Şebekeleriyle İlgili Duyuru

Kapaksız Rögarların atık küllerle doldurulması ve yeni su şebekesine verilen zararlarla ilgili önemli duyuru yapıldı.
08 Kasım 2019 / 14:46

Duyuruda, "Belediyemizin ilgili birimleri tarafından yapılan çalışmalar ve incelemeler neticesinde, Rögar kapaklarının çalındığı ve kapaksız olan Rögarların içlerinin atık küllerle doldurulduğu tespit edilmiştir. Verilen bu zararlarla ilgili inceleme başlatılmıştır. Bir diğer husus ise, yeni su şebekelerinin bağlantılarının yapılması için vatandaşların yaptıkları kazılarla, birçok yerde şebekeye zarar verilmiştir. Bu zararlar giderilmeden kazı yapılan alanın yine üstünün kapatılmasıyla ciddi sorunlar oluşmuştur ve ilçeye verilen suyun yüzde 50’si boşa akmaktadır. İlçemize zarar veren bu vatandaşların tespiti halinde ağır yaptırımlar ve cezai işlemler uygulanacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.