Sınırdaki su ishale hattı arızası giderildi!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yürütülen yol genişletme çalışmaları sırasında su isale hattında meydana gelen arıza kısa sürede giderildi.
28 Temmuz 2017 / 13:26

Şemdinli ilçesine bağlı Tekeli köyü Tanyolu mezrasından sağlanan içme suyu hattı, yürütülen yol yapım çalışmaları sonucu patlatıldı.

Patlamayla birlikte su metrelerce havaya fışkırırken, Şemdinli Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucu arıza kısa sürede giderildi.

Şemdinli Belediyesi yetkilileri, ilçeye sağlanan suyun yeterli olmasına rağmen vatandaşların tasarruf sağlamaması nedeniyle gelen suyun tüketilen suyu karşılamadığını kaydetti.

Vatandaşların düzenli su kullanması için çağrıda bulunan belediye yetkilileri, şehrin susuz kalmaması için tasarrufta bulunulmasını istediler. İHA