Spor kulübünden Bakan Özhaseki'ye ziyaret

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiler.
18 Mayıs 2017 / 11:55

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek, Yüksekova Belediyespor atkısını hediye ettiler.

Takım için gereken girişimlerine devam ettiklerini belirten Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, “Takımımızın daha başarılı olabilmesi için desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla fırsat buldukça ilgili yerlerle görüşmeler sağlıyoruz. Gittiğimiz her yerde de destek alıyoruz. Allah’ın izniyle takımımızı çok güzel yerlere taşıyacağız. Ziyaret ettiğimiz Çevre ve Şehircilik bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’den de takımımız için destek sözü aldık. Misafirperverlikleri ve Destekleri için kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.