Ankara -6 / 2 °C

Su Aboneleri İle İlgili Önemli Duyuru!

Belediyeden Su Hizmeti aldığı halde abonesi bulunmayan vatandaşlarla ilgili belediyemiz, önemli bir duyuruda bulundu.
06 Aralık 2019 / 14:54

Duyuruda: "İlçemizin daha yaşanabilir bir şehir haline getirilmesi amacıyla uygulanması planlanan projelere esas olmak üzere, Belediye gelirlerinin artırılması gerekmektedir.

Başkanlığımız teknik personeli tarafından yapılan incelemelerde;

Belediyeden su hizmeti alan  vatandaşların büyük çoğunluğunun su abonesinin hiç olmadığı ya da apartmanda tek ortak sayacın bulunduğu ve kaçak su kullanıldığı görülmektedir.

Su abonelerinin 15 gün içinde yapılmaması durumunda, 5.000 TL  idari para cezasının uygulanması yanı sıra kaçak su kullanımı tespit edilen hanelerden, geriye dönük 5 yıllık su tahsilatının yapılacağından,  vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından ivedi bir şekilde su abonelerini yapmaları önemle  rica olunur" denildi.