TBB Yüksekova Belediyesine kanal açma aracı hibe etti

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), tarafından Yüksekova Belediyesi’ne hibe edilen kanal açma aracı törenle teslim edildi.
14 Aralık 2018 / 18:54

Yüksekova Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen teslim alma törenine, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, TBB Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan ve belediye personeli katıldı.

TBB Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak'ın gazetecilere yaptığı açıklamada,Türkiye'de 1398 belediyenin birliğe üye olduğunu kaydetti.
Azak,” Yüksekova Belediyesi'ne, belediye faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla bir adet kanal açma makinesini karşılıksız olarak hibe ettik. İnşallah iyi işlerde kullanılır. Yüksekova'da alt yapının yeni bitirildiğini öğrendik. Geçen hafta buraya geldiğimizde Kaymakam Bey'in bir talebi olmuştu. Biz de Türkiye Belediyeler Birliği olarak bu talebi yerine getirdik. Faydalı olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Hibe edilen araç için Belediye Birliği'ne teşekkür eden Başkan Vekili Kendüzler,"Yüksekova'da kanalizasyon alt yapı çalışmaları bitti. 240 kilometre kanalizasyon çalışmadı oldu. Kanalizasyonlarda oluşabilecek aksaklıklar için bugün Belediyeler Birliği belediyemize kanal açıcı araç verdi. İnşallah iyi hizmetlerde kullanılır. Yüksekova'ya hayırlı olur” dedi.
Yapılan açıklamaların ardından Başkan Vekili Kendüzler ile Başkan Yardımcısı Özcan hibe edilen araca geçerek incelemelerde bulundu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Kaymakam Kendüzler ve beraberindekiler Yüksekova Belediyesi'ne geçti.28659