Temizlik ile ilgili önemli duyuru

Yüksekova Belediyesi, çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu temizlik kampanyası devam ediyor.
16 Temmuz 2019 / 13:29

Yüksekova Belediyesi, Çevre Temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu temizlik kampanyasının yarın (17.07.2019) Cumhuriyet Mahallesinde yapılacağı ve katılmak isteyen vatandaşların sabah saat 08:30’da eski Cezaevi kavşağında toplanabilecekleri belirtildi.

Her hafta programa alınan bir mahallede söz konusu çevre temizliği yapılacağı da kaydedildi.

Öte yandan çöp bırakma saatlerine vurgu yapan Temizlik İşleri Müdürü Muhyettin Barçın, “Cengiz Topel Caddesinde kalan vatandaş ve esnafımızdan ricamız çöplerini gelişi güzel bir şekilde bırakmamalarıdır. Özellikle Orta Refüje bırakmaları yasaklanmıştır. Yaptığımız yeni düzenleme ile Akşam Saat 19:00 ile Sabah 07:00 da yol kenarına bırakmaları gerekmektedir. Aksi takdirde tespit ettiğimiz vatandaşa ve esnafa cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız” dedi.