Tıp Fakültesini Kazanan Öğrencilerden Ziyaret

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı'yı Tıp fakültesini kazanan öğrenciler ziyaret etti.
14 Eylül 2018 / 13:35

İsmet Alkan Anadolu Lisesi, Tıp Fakültesini kazanan öğrenciler Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı'yı ziyaret ettiler.

İsmet Alkan Anadolu lisesinin başarılı öğrencileriyle bir süre sohbet eden Başkan Vekili Kaşıkçı, bundan sonra ki öğrencilik hayatlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kaşıkçı, burada yaptığı açıklamada, "Yüksekova'da daha yeni mezun olan öğrencilerin ilk girişlerinde sınavı kazanmaları büyük bir başarıdır. Bu bizi çok mutlu etti çok sevindik"

Özellikle mezun öğrencilerin geçen yıllara oranla sınavlarda daha başarılı bir yüzdeye eriştiklerini anlatan Kaşıkçı, "Bu çok ciddi bir artı değerdir. Benim İsteğim Öğrenciler daha çok üniversiteye gitsin. Tıp öğrencilerinin diğer branşlarda okuyan öğrencilere göre daha yoğun bir çalışma temposu oluyor. Yüksekova  bu sene tarihinin rekorunu kırdı.  Bu başarı bundan sonra ki süreçte öğrencilerimiz açısından daha iyiye gideceğine işarettir. Gençlerimize desteğimiz devam edecektir. Bize bu mutluluğu yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca sene başında bize verdikleri sözlerini yerine getirmeleri de bambaşka bir mutluluk bu tür başarıların devamını diliyorum. Bu pırıl pırıl gençlerimizin yolları bahtları açık olsun" dedi.

Başkan Kaşıkçı başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaşıkçı, İlçe Milli Eğitim müdürü Servet Canlı'ya şube müdürlerine ve okul müdürlerine de teşekkür etti.