Vali Toprak voleybol maçı izledi

Hakkâri Valsi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2. Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü ile Muş Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi.
15 Ocak 2018 / 09:48

Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Vali Toprak'ın yanı sıra ağabeyi  Fuat Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek, öğrenciler ve çok sayıda sporsever izledi.

Sahasında konuk ettiği rakibi Muş Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü’ne karşı üstün bir oyun sergileyen Hakkâri Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü müsabakayı 3-0’lık setle kazandı.

Hakkâri Gençlik ve Sportif  Faaliyetler Kulübü, aldığı galibiyetle puanın 19’a çıkartarak grubundaki 9 takım arasında 3’üncü sıraya yerleşti.

Müsabaka sonunda her iki takım oyuncularını ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik eden Vali Toprak, Hakkâri Gençlik ve Sportif  Faaliyetler Kulübü’nü aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi. Kaynak: Hakkari valiliği

vali-toprak.jpg-2.jpg

vali-toprak-005.jpg